Поділитись:

Уряд дає 500 мільйонів гривень на національну продукцію

Четвер, 02 березня 2017, 17:50

Уряд розробляє низку програм щодо стимулювання промислового виробництва, що заохочуватиме створення доданої вартості в Україні.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час конференції "Трансформація'17. Що змінять реформи в житті українців", – пише Урядовий портал.

"Ми хочемо, щоби додана вартість створювалася в Україні, а не за кордоном. Ми маємо перейти від моделі, коли сировину з України відправляємо на ринки інших країн, а натомість отримуємо готову продукцію", – наголосив Володимир Гройсман.

Він зауважив, що один з найголовніших пріоритетів уряду до 2020 року – забезпечити стале економічне зростання країни.

З цією метою Кабмін розробляє низку програм для стимулювання промислового виробництва. Зокрема, було визначено державну програму стимулювання сільськогосподарського машинобудування.

На цей напрямок уряд направляє 0,5 млрд грн для того, щоб створити додаткову мотивацію для вироблення національного продукту з високим рівнем локалізації.

"Ми фактично в економіці постійно втрачали, усі наші можливості: ринки, науку, технології, освіту, – ці всі сфери потребують трансформації", – зазначив Гройсман.

Надрукувати
мітки:
коментарів