Поділитись:

Головного фіскала Насірова підозрюють у "справі Онищенка"

П'ятниця, 03 березня 2017, 09:18

Главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер, 2 березня, затримували у так званій "справі Онищенка".

НАБУ проводило обшуки за кількома адресами, зокрема в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов'язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка, – пише Економічна правда.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЛУЦЬКА ФІРМА "ЗАСВІТИЛАСЯ" В РОЗСЛІДУВАННІ НАБУ ЩОДО ОНИЩЕНКА

Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову вручили підозру.

Зі слів адвокатів Насірова, співробітники НАБУ вручили підозру голові ДФС, коли він уже був неппритомний. Отже, стверджують, адвокати, вручення підозри є незаконним. Після цього Насірова вивезли з "Феофанії" на ношах. Співробітник лікарні повідомив, що його перевозять в 3-ій корпус, в реанімацію. Як пояснив лікар, у Насірова діагностували інфаркт.

Надрукувати
мітки:
коментарів