Поділитись:

"Укрзалізниця" підвищила зарплати своїм працівникам

Вівторок, 07 березня 2017, 11:08
«Укрзалізниця» підвищила зарплати своїм працівникам

ПАТ "Укрзалізниця" з 1 березня підняла зарплати своїм працівником на 25 %, зберігши при цьому доплати і надбавки.

Про це повідомляє БізнесЦензор.

"Керівництвом ПАТ "Укрзалізниця" в соціальному партнерстві з галузевими профспілками досягнута домовленість про підвищення з 1 березня 2017 року до працівників на 25% годинних тарифних ставок і посадових окладів", – повідомили в компанії.

Розміри зростання заробітної плати залежать від годинної тарифної ставки або посадового окладу, від надбавки за вислугу років, доплат за роботу у шкідливих умовах праці, за роботу у вечірній і нічний час, розміру премії за виконання показників преміювання та розміру індексації, яка виплачувалася до підвищення.

"Місячна тарифна ставка робітника 1 розряду основної діяльності ПАТ" Укрзалізниця "з 1 березня становитиме 2 526 грн, що на 505 грн вище, ніж до цієї дати. Збільшення посадових окладів і тарифних ставок не призведе до перегляду структури заробітної плати", – зазначили в Укрзалізниці.

Буде нараховано індексацію, яка залежить від розміру підвищення грошового доходу. Працівникам, у яких сума підвищення заробітної плати (з урахуванням оплати праці, доплат і надбавок, які мають постійний характер), перевищить суму індексації, індексація виплачуватися не буде.

Надрукувати
мітки:
коментарів