Поділитись:

В Україні позапланово перевірять стан доріг

Вівторок, 07 березня 2017, 16:27

Національна поліція ініціює позапланове обстеження доріг, аби надати вулично-дорожній мережі придатний для руху транспорту стан.

Про це повідомляє управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

По закінченню зимового періоду на дорогах України утворилась значна ямковість, на деяких ділянках проїзна частина практично повністю зруйнована. Тож працівники поліції спільно з дорожніми та комунальними службами перевірять стан доріг на територіях обслуговування, визначать ділянки вулиць і доріг, на яких ями та інші руйнування загрожують безпеці дорожнього руху.

Власникам вулично-дорожньої мережі видадуть приписи на ліквідацію недоліків в стані утримання проїзної частини та обов'язкового встановлення попереджувальних дорожніх знаків "Нерівна дорога" та "Вибоїна" разом з заборонними дорожніми знаками "Обмеження максимальної швидкості 40 км/год" для своєчасного інформування учасників дорожнього руху про незадовільний стан доріг.

За результатами обстеження до місцевих органів виконавчої влади та власників вулично-дорожньої мережі будуть направлені інформації щодо реального стану вулично-дорожньої мережі з пропозиціями стосовно першочергової ліквідації ямковості на найбільш небезпечних ділянках.

Також для запобігання подальшому руйнуванню проїзної частини вулиць і доріг будуть переглянуті маршрути руху транзитного вантажного транспорту.

Надрукувати
мітки:
коментарів