Поділитись:

"Укрпошта" запроваджує "перекази між картками" та "оплату послуг онлайн"

Вівторок, 14 березня 2017, 15:04
«Укрпошта»  запроваджує «перекази між картками» та «оплату послуг онлайн»

"Укрпошта" разом з компанією Рortmone запроваджує нові сервіси: "переказ між картками" та "оплата послуг онлайн".

Про це повідомляється на сайті підприємства.

Запровадження даних послуг стало можливим завдяки партнерству з компанією Рortmone – лідером українського ринку онлайн – платежів та переказів.

Переказ коштів здійснюється між всіма платіжними картками Visa та MasterCard будь-яких банків України. Зарахування коштів здійснюється онлайн: в 95% випадків – до 30 хвилин, в інших випадках – від 1 до 5 днів. Комісія становить 1 % + 5 грн. Послуга "Переказ грошей між картками" працює 24/7 та без вихідних. Максимальна сума одного переказу – 25 000 грн.

Оплата послуг онлайн дозволяє сплатити комунальні послуги, мобільний зв'язок, інтернет, кабельне телебачення, онлайн-ігри та інше. При оплаті комунальних платежів доступна опція "переказ на довільні реквізити", яку можна використати, якщо в списку постачальників послуг відсутнє необхідне комунальне підприємство.

Впровадження даних сервісів розширює спектр фінансових послуг, що надає Укрпошта, економить час клієнтів, які тепер зможуть здійснювати такі операції швидко, комфортно, не виходячи з дому, та сприяє зниженню рівня готівкового обігу в країні.

Довідково:

– перекази здійснюються тільки в національній валюті;
– за бажанням можна отримати квитанцію.

Надрукувати
мітки:
коментарів