Поділитись:

В Україні об'єдналися три політичні партії

Четвер, 16 березня 2017, 16:16
В Україні об'єдналися три політичні партії

Політичні партії "ВО "Свобода","Національний корпус" (колишній "Азов") і" Правий сектор" підписали документ про об'єднання під назвою "Національний маніфест".

Документ підписували сьогодні, 16 березня, у Києві, – повідомляє прес-служба "Свободи".

"Національний маніфест" декларує єдність зусиль націоналістичних політичних сил у реалізації поставлених завдань.

"Національний маніфест ‒ це стратегічний план розбудови Української держави. Ми зібралися, щоби задекларувати українській нації: є консолідована сила українських націоналістів, і ми не дамо грабувати державу. Ми не дамо баригам і олігархам знищити Україну. Ми не дамо Москві чи будь-якому іншому забирати нашу територію і змінювати нашу державну карту. Коли влада буде належати націоналістам ‒ ми зреалізуємо цей маніфест", ‒ заявив очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

В Україні об'єдналися три політичні партії

Згідно з текстом маніфесту, його підписанти планують спрямувати зусилля України на створення Балто-Чорноморського Союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією, дозволити громадянам володіти вогнепальною зброєю.

Партії також планують посилити кримінальну відповідальність за корупцію, вести ефективну боротьбу з нелегальною міграцією, створити єдину помісну церкву з центром у Києві та культивувати в Україні традиційні цінності.

Надрукувати
мітки:
коментарів