Поділитись:

Порошенко хоче притягнути до відповідальності нардепа Парасюка

Понеділок, 20 березня 2017, 17:03
Порошенко хоче притягнути до відповідальності нардепа Парасюка

Президент України Петро Порошенко заявив, що нардеп Володимир Парасюк повинен нести відповідальність за свою поведінку на блокпосту в Донецькій області.

Про це глава держави сказав у ході засідання Ради регіонального розвитку, яке транслював телеканал 112 Україна.

"Добре розумію позицію керівника Національної поліції Князєва, який наполягає на тому, щоб притягнути до відповідальності народного депутата, який застосував насильство, погрози і хамство стосовно поліцейських. Поліція також потребує захисту, політичного захисту. Людина в погонах потребує захисту і нашої підтримки. І це завдання не тільки президента, уряду або міністра внутрішніх справ. Це завдання кожного з вас", – сказав він.

У Слов'янську на блокпості близько 19:00 14 березня стався конфлікт за участю нардепа Володимира Парасюка між правоохоронцями та прихильниками блокади торгівлі з Донбасом. У результаті конфлікту 7 співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо: 13 березня до Волинської ОДА прийшла група активістів, обурена інформацією про розбитий силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД редут на станції Кривий Торець.

Володимир Гунчик припустив, що події, які відбулися в адміністрації – сплановані, а окремі особи працюють за гроші та не мають жодного відношення до активістів.

Активісти вимагали звільнити затриманих учасників блокади, невідкладно винести на розгляд ВР України питання про звільнення Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова; звільнити із займаної посади заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна та звільнити голову СБУ Василя Грицака та його заступника й керівника Антитерористичного центру при СБУ Віталія Малікова.

Волинська обласна рада підтримала вимоги активістів та ухвалили своє звернення до Президента України щодо найшвидшого ухвалення законопроекту "Про тимчасово окуповані території".

Надрукувати
мітки:
коментарів