Поділитись:

Експерт розповів, які продукти в Україні здорожчають

Вівторок, 21 березня 2017, 14:50
Експерт розповів, які продукти в Україні здорожчають

Овочі дорожчатимуть, а молочка має подешевшати.

Про це Gazeta.ua розповів директор Асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко.

"У магазинах овочі зростатимуть у ціні. Через зниження закупівельних цін на молоко молочні продукти мають дешевшати. Однак поки що його не відчутно. Подешевшало лише масло. Інші молочні продукти зростали в ціні", – говорить експерт.

З його слів, закупівельні ціни на молоко знижуються протягом місяця.

"Хліб уже дорожчав, тому найближчим часом не повинен підніматися в ціні. Усі фактори, які спричиняють подорожчання, відображені в ціні. Не зміняться ціни і на яйця. Можливо, коливатимуться в рамках 10-15 копійок. Важко спрогнозувати вартість свинини. Залежить від осередків африканської чуми", – говорить Дорошенко.

Нагадаємо: частина депутатів у Луцькраді обрала нового секретаря Ігоря Поліщука.

Участь у голосуванні взяли депутати від фракцій "УКРОП", "Батьківщина", "Радикальна партія" та два позафракційних депутати Олександр Козлюк та Євгеній Ткачук. Ще на початку сесії фракції "БПП "Солідарність", "Самопоміч", "Свобода" та позафракційний депутат Микола Яручик відмовились брати участь у голосуваннях та роботі 20 сесії Луцькради, оскільки вважають, що варто дочекатись рішення суду, на якому розглянуть позов Юлії Вусенко до міської ради та визначиться, чи є легітимною робота 20 сесії Луцькради. Голова фракції "Народний контроль" Павло Данильчук сказав, що фракція не буде подавати свого кандидата в лічильну комісію і також запропонував не поспішати з проведенням сесії, а дочекатись рішення суду.

Надрукувати
мітки:
коментарів