Поділитись:

"Нове обличчя кордону": Держприкордонслужба України шукає працівників

П'ятниця, 24 березня 2017, 14:07

У Державній прикордонній службі України розпочнеться черговий набір до органів і підрозділів відомства в рамках пілотного проекту "Нове обличчя кордону".

Відбір стартує 28 березня і відбуватиметься на конкурсній основі на посади в підрозділи окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" та Мостиського прикордонного загону, персонал яких виконує завдання в аеропорту "Бориспіль", залізничній станції "Київ-Пасажирський" та пункті пропуску "Краковець", що на кордоні з Польщею, – повідомляє Урядовий портал.

Конкурс проводитиметься серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України та цивільних громадян України. Загалом планується відібрати близько 800 осіб, більшість з яких саме з числа цивільної молоді.

Для прозорості партнерами нинішнього етапу проекту виступають Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

Процедура конкурсу розпочнеться з приймання та опрацювання електронних анкет кандидатів. Заповнити та подати її всі охочі матимуть змогу в день старту конкурсу на сторінці проекту. Набір триватиме до 28 квітня.

Подані анкети оброблятимуться автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства.

Кандидати, які відповідають вимогам Держприкордонслужби, допускатимуться до участі у подальшому відборі.

Запрошують громадян, які бажають проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, активно долучатися до конкурсу.

Держприкордонслужба пропонує стабільну роботу, рівень грошового забезпечення близько 9 тисяч гривень, перспективу кар'єрного зростання, соціальне забезпечення згідно з чинним законодавством, професійну підготовку за міжнародними стандартами тощо.

Детально ознайомитись із умовами конкурсу та переліком посад можна на сайті Держприкордонслужби або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

Надрукувати
мітки:
коментарів