Поділитись:

Онлайн-кінотеатр FS.TO почав працювати на новому домені

Понеділок, 03 квітня 2017, 19:26
Онлайн-кінотеатр FS.TO почав працювати на новому домені

На домені FS.life запрацював сайт ідентичний старому FS.TO.

Повідомлення про перезапуск ресурсу за цією адресою можна знайти в неофіційній групі FS в соцмережі "ВКонтакте", але вона не має прямого відношення до адміністрації оригінального сайту, – повідомляє Ain.ua.

Непрямим підтвердженням того, що це саме перезапуск, є факт підтримки старих облікових записів користувачів. Офіційного підтвердження від адміністрації FS ще немає.

Ресурс на новому домені виглядає ідентично з оригінальним FS.TO. В облікових записах користувачів зберігається історія переглядів. Ресурс оновлюється і з 30 березня по 1 квітня на нього заливався новий контент. Реклами на сайті поки немає.

Нагадаємо: 15 листопада кіберполіція провела обшуки в офісах, дата-центрах і будинках причетних до діяльності сайту людей. Обшук проводився в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав) УКУ. Тоді робота ресурсу була повністю припинена.

У грудні голова кіберполіції Сергій Демедюк підтвердив, що припускає відновлення роботи ресурсу.

"Ця ймовірність є. Ми вилучили українські сервери, але їх дзеркала знаходяться на території РФ і в інших країнах", – сказав тоді глава відомства. Він також додав, що доменне ім'я FS.TO буде відібрано, на нього буде накладено арешт.

Надрукувати
мітки:
коментарів