Поділитись:

У Польщі запустили портал для мігрантів

Четвер, 13 квітня 2017, 18:34
У Польщі запустили портал для мігрантів

У Польщі запустили портал Migracje.gov.pl – це адреса, за якою можна знайти відповіді на найпопулярніші запитання, що стосуються статистики і цифр, пов'язаних із міграцією.

Портал підготувало Управління у справах іноземців у рамках Швейцарсько-польської програми співробітництва, – повідомляє "Волинський монітор".

Серед іншого на інтернет-сторінці є актуальні відомості про легалізацію перебування й надання іноземцям міжнародного притулку та карта польських міграційних служб. Доступна на інтернет-сторінці інформація щодня оновлюється.

На порталі є відомості про походження іноземців, які прагнуть оселитися в Польщі, і в яких воєводствах їх найбільше. Інтернет-сторінка ведеться польською, російською та англійською мовами.

Усі статистичні дані можна легко проаналізувати, враховуючи вид міграції, роки, стать і вік заявників, країну походження іноземців і органи, які ведуть справу. Інформацію можна отримати у вигляді карт, графіків і таблиць. Існує можливість її запису в форматі PDF і доступу до соціальних мереж.

На сторінці також можна знайти карту польських міграційних служб з адресами усіх осередків прикордонної служби, закладів для іноземців і воєводських управлінь.

Надрукувати
мітки:
коментарів