Поділитись:

Як успішно продати "потриманий" автомобіль

Неділя, 16 квітня 2017, 18:32
Як успішно продати

Щоб гранично вигідно продати машину з пробігом, потрібно знати, як її вигідно піднести потенційним покупцям, щоб ті без особливих роздумів були готові перейти до угоди.

Для цього потрібно знати кілька секретів. Про які пише видання "Автоблог".

Через що зриваються продажі?

У 60% випадках продажу машин з пробігом зриваються саме через те, що продавці невміло намагаються приховати їх явні недоліки. Ще в 15% випадків угоду відмовляються укладати через те, що власник машини не хоче поступатися в ціні, якщо були виявлені явні дефекти при огляді. Такий висновок зробили експерти найбільших автобазарів і торгових майданчиків, тому до їх думки варто прислухатися.

Що ж робити?

Роблячи простий висновок з вищесказаного, всім продавцям варто більше уваги приділяти передпродажної підготовки машин. Це значно підвищить привабливість товару на ринку і частково позбавить їх від дурних торгів.

Насамперед потрібно привести зовнішній вигляд машини в порядок. Чистота повинна бути як зовні, так і всередині, тому хімчистка в цьому випадку не завадить. Також бажано провести техогляд машини, і готельне увагу фахівців має бути направлено на стан електрики. Передпродажна діагностика дозволить або вчасно виправити незначні недоліки, або підготуватися до торгів, заздалегідь знаючи, за що саме покупець може попросити знижку.

Якщо ж вкласти гроші в ремонт всіх дефектів кузова і ходової частини машини, то в цьому випадку можна сподіватися на продаж за найвищою ціною. Однак і в цьому випадку сильно задирати ціну не варто, так як можна взагалі не дочекатися покупців, які сьогодні намагаються заощадити буквально на всьому.

Надрукувати
мітки:
коментарів