Поділитись:

"Антимонопольники" змусили "Київстар" знизити тарифи

Четвер, 27 квітня 2017, 13:13

"Київстар" виконав рекомендації Антимонопольного комітету України (АМКУ) та запустить тарифи, в яких зменшить розцінки для дзвінків на стаціонарні телефони.

З 4 травня в тарифах Комфорт, Комфорт+ і Ультра Комфорт оператор встановив ціну в межах 5-16 копійок за хвилину виклику на міські номери в межах країни, – повідомляє "Новое время".

Для тих клієнтів, які не захочуть змінювати свій тарифний план, "Київстар" запропонував пакети хвилин. Зокрема, 30 хвилин на міські номери (0,35 грн/хв), 10 хвилин на міські номери (0,50 грн/хв) або 5 хвилин на міські номери (ціна хвилини 0,60 грн).

АМКУ 20 квітня 2017 року порадив "Київстару" припинити дії, які "містять ознаки зловживання монопольним становищем". Регулятор вказав оператору на економічно необґрунтовані розцінки для дзвінків на телефонні номери абонентів фіксованого зв'язку України.

У своїх найдоступніших тарифах Розмови (35 грн./міс.) і Розмови+ (55 грн/міс.) "Київстар" встановив вартість хвилини дзвінка на міські номери в 1,5 грн. Для порівняння: на мобільні мережі інших українських операторів ціна становить 0,6 грн/хв. (Розмови+).

АМКУ повідомив, що "Київстар" уже попередив своїх абонентів про майбутні зміни.

Надрукувати
мітки:
коментарів