Поділитись:

Почалася реєстрація на додаткову сесію ЗНО

Середа, 03 травня 2017, 10:57

У середу, 3 травня, розпочалася реєстрація учасників на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

"З 03 до 19 травня 2017 року подати документи для участі в додатковій сесії можуть особи, які брали участь в антитерористичній операції або належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період", – йдеться у повідомленні.

Такі особи до комплекту документів додають заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного предмета під час додаткової сесії та документ, що підтверджує цю причину.

На додаткову сесію ЗНО також можуть зареєструватися особи, які за рішенням судів перебувають в установах пенітенціарної системи України.

Цьогоріч додаткова сесія розпочинається 3 липня тестуванням з української мови і літератури, 4 липня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з англійської та російської мов; 5 липня – математики; 6 липня – історії України; 7 липня – біології, іспанської, німецької, французької мов; 10 липня – географії; 11 липня – фізики. Завершується додаткова сесія 12 липня тестуванням з хімії.

Надрукувати
мітки:
коментарів