Поділитись:

Кому з 1 травня не будуть нараховувати субсидії

Середа, 03 травня 2017, 13:05
Кому з 1 травня не будуть нараховувати субсидії

З 1 травня житлова субсидія не буде призначатися на наступний період, якщо у споживача є 2-місячна заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг.

Про це подомили в Кабміні, – пише Еспресо.

Таким чином, якщо буде отримана інформація про те, що споживач має заборгованість за сплату комунальних послуг понад 2 місяці, то субсидія на наступний термін не призначається. Про це структурний підрозділ з питань соціального захисту населення повинна інформувати громадян.

Тож, якщо протягом двох місяців з дати інформування, споживач документально підтвердив сплату заборгованості, або уклав договір щодо її реструктуризації, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Також уряд встановив, що місцева влада, або створені нею комісії, можуть ухвалювати рішення щодо призначення житлових субсидій у випадках, не передбачених чинними правилами. Фінансування таких субсидій здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджеті

Надрукувати
мітки:
коментарів