Поділитись:

БПП затвердив план збору коштів на дострокові вибори, – Шалайський

Четвер, 04 лютого 2016, 10:12

Головний редактор видання "Наші гроші" Олекса Шалайський підтвердив чутки про те, що "Блок Петра Порошенка" почав готуватися до дострокових парламентських виборів на вересень і вже затвердив план збору коштів.

"Наскільки до нас доходить інформація із різних міністерств і відомств – "смотрящим" від БПП доведено план збору коштів на вибори", – написав Шалайський на сторінці у Facebook.

Березовець пише, що "На сентябрь уже дана команда готовиться всем штабам БПП."У підтримку цієї тези. Наскільки до нас ...

Опубліковано Oleksa Shalayskiy 3 лютого 2016 р.

"І дехто вже почав активно впроваджувати лінію партії в життя", – додав журналіст.

Нагадаємо, 3 лютого в ЗМІ з'явилася інформація про те, що усім штабам "Блоку Петра Порошенка" наказано готуватися до дострокових парламентських виборів на вересень.

Зокрема, за свідченнями політолога Тараса Березовця із посиланням на кілька джерел, таку команду вже офіційно дав Сергій Березенко.

У свою чергу, голова київського осередку БПП-Солідарність Дмитро Білоцерківець, за інформацією ЗМІ, повідомив, що "триває обговорення можливих кандидатів на округи, щоб у випадку призначення дострокових виборів, бути до цього готовими".

Надрукувати
мітки:
коментарів