Поділитись:

Індонезійці зацікавились технологією виготовлення українських грошей

Субота, 13 травня 2017, 18:03

Індонезійська компанія "Peruri" сподівається налагодити співпрацю з Національним банком України у галузі виготовлення грошей.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

У Національному банку України відбулася зустріч в.о. Голови Національного банку України Якова Смолія з делегацією індонезійської державної компанії "Peruri" – світовим виробником грошової та високозахищеної продукції.

Голова делегації, технічний директор компанії "Peruri" Харджо Сумарто Субандріо повідомив, що індонезійський виробник зацікавлений у постійному та надійному партнері, що зможе підтримати активну діяльність компанії на міжнародному ринку виробництва грошей

"Нас приваблює можливість співпраці з Україною, оскільки рівень виробничих потужностей Банкнотно-монетного двору Національного банку України повністю відповідає найсучаснішим світовим стандартам. Ми абсолютно вражені ефективною роботою персоналу, високим рівнем автоматизації, інноваційними технологіями та якістю української паперової, банкнотної та монетної продукції," – зауважив пан Субандріо.

Зі слів в.о. Голови Національного банку України Якова Смолія,Національний банк має амбітні плани стосовно виходу на міжнародний ринок виготовлення грошей, тому зацікавлений пропозицією щодо стратегічного партнера у цьому напрямі.

Наразі Меморандум про домовленості узгоджується сторонами на найсприятливіших та взаємовигідних засадах.

Довідково:

Компанія "Peruri" є 100 % державною компанією Республіки Індонезії, що виробляє гроші для потреб власної країни та міжнародного ринку. Компанія виготовляє індонезійські банкноти та монети на замовлення центрального Банку Індонезії, використовуючи найсучасніші розробки у галузі дизайну та безпеки.

Надрукувати
мітки:
коментарів