Поділитись:

Де слухати музику після закриття ВКонтакте: п'ять зручних сервісів

Вівторок, 16 травня 2017, 21:25

Вже невдовзі популярні соцмережі ВКонтакте та Однокласники перестануть працювати в Україні. Найпопулярніша функція, яку пропонують ці сервіси – безкоштовне прослуховування музики.

Сайт "24" зібрав найпопулярніші додатки для прослуховування музики.

Deezer

Один із найпопулярніших сервісів, який пропонує понад 25 мільйонів композицій. Музика доступна як і на комп'ютері, так і на смартфоні.

Як і більшість музичних сервісів, аби слухати музику без підключення до Інтернету та скачувати її, потрібно оплатити підписку. Безкоштовна версія існує і вона досить зручна. Єдина відмінність від платної – наявність реклами та прив'язаність до мережі.

Де слухати музику крім ВКонтакте

У Deezer можна створювати різні плейлисти, шукати музику по жанрах, виконавцях та додавати собі у списки. Вартість підписки – 7 євро в місяць (200 гривень).

Soundcloud

Теж один із найпопулярніших сервісів для розміщення та прослуховування музики. Сервіс побудований за принципом соцмережі. Кожна пісня має свою окрему адресу, тож ви можете ділитись нею в інших соцмережах.

Альтернативний сервіс для музики

Soundcloud має і платні можливості. Преміум-версія дозволяє завантажувати більше файлів, розподіляти треки по групам та створювати трек-листи.

Apple Music

Популярний музичний сервіс для користувачів продукції Apple. Однак мало хто знає, що цей додаток доступний і для користувачів Andriod.

У цьому сервісі зібрані усі музичні новинки та є досить багато української музики. Однак порівняно з іншими сервісами Apple Music досить дорогий.

Одна пісня, яку ви можете завантажувати, коштує 2 долари (52-54 грн), а за альбом доведеться віддати 12 доларів (312 гривень). У додатку також можна купити місячну підписку: 10 доларів (260 гривень) для персонального користування та 15 доларів (390 гривень) для сімейного доступу.

Last.fm

Цей скробблер дає можливість лише слухати музику онлайн. До того ж не має вбудованої музики, а транслює з відео у Youtube. Last.fm є абсолютно безкоштовним.

Сервіс може відслідковувати, що ви слухаєте на інших сайтах та додатка. Для цього потрібно встановити програму на свій комп'ютер чи смартфон і вона автоматично передає дані про ваші вподобання у плеєр. Потім можна заходити на сайт Last.fm та слухати рекомендовані композиції, які зібрав сервіс.

Google music

Американський аналог Yandex music. Він доступний для Android і iOS, однак теж є платним, хоча ціни порівняно дешевші, ніж у інших сервісах.

Музика в Google Play

Перших 3 місяці ви маєте можливість слухати музику безкоштовно. Після цього можна купувати по одній пісні (3 гривні) або цілими альбомами (12 гривень). Також можна оформити собі місячну підписку – коштує вона 59 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів