Поділитись:

Цьогоріч в учасників ЗНО будуть забирати годинники

П'ятниця, 19 травня 2017, 08:26
Цьогоріч в учасників ЗНО будуть забирати годинники

Процедура перевірки учасників ЗНО перед складанням тестування залишилася незмінною – на заборонені предмети їх перевірятимуть поліцейські. Втім, цьогоріч разом із особистими речами учасникам доведеться залишити на спеціально відведеному столі і механічні наручні годинники.

Як повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, у кожному пункті тестування буде технологічна перерва, під час якої відповідна особа в аудиторії перевірятиме правильність заповнення учасниками ЗНО документів, – інформує ZIK.

Під час цієї перерви працівник Нацполіції з металодетектором оглядатиме кожну особу біля її робочого місця на наявність заборонених речей.

"Зрозуміло, що всі в пункт тестування приходять з мобільними телефонами, але в кожній аудиторії є стіл, де написано "для особистих речей", і на той стіл необхідно буде покласти мобільні телефони, флешки, навушники. Цього року ми будемо забирати також механічні годинники. Тому що ми на пробному тестуванні побачили механічний годинник, до якого підключилися, а це маленький комп'ютер", – зазначила вона.

Нагадаємо, 23 травня в Україні стартує зовнішнє незалежне оцінювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕ В ЛУЦЬКУ БУДУТЬ СКЛАДАТИ ЗНО: ПЕРЕЛІК ПУНКТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів