Поділитись:

До України їде засновник Apple

Четвер, 25 травня 2017, 21:34

Цього року у вересні Україну відвідає співзасновник Apple і перший бізнес-партнер Стіва Джобса – Стів Возняк.

Про це повідомляє Ain.ua.

Як зазначається, 30 вересня він виступить у "Палаці спорту" на форумі Olerom Forum 1.

Вперше чутки про візит Возняка в Україну з'явилися, коли про це написав підприємець, СЕО Cargofy Стах Возняк, який зустрічався зі Стівом під час свого недавнього приїзду в Сан-Франциско в квітні.

Тоді Стів в листуванні повідомив, що, можливо, відвідає Україну. На той момент йшли переговори між Возняком і організаторами Forum 1, і на сьогодні факт приїзду Возняка в Україну підтвердився.

"Я б із задоволенням зустрівся з багатьма українцями. Я відчуваю спорідненість з Україною через своє ім'я. Звичайно, буду відкритий і до інших запрошеннь, якщо вони будуть в тих же датах", – написав співзасновник Apple.

Поки що деталей про програму приїзду Возняка в Україну, крім дати і організаторів, відомо небагато.

"В основному, спікери приїжджають в Україну з дводенним візитом, і програма перебування кожного з них планується відповідно до підписаних домовленостей", – повідомляють організатори форуму.

Американський винахідник і інженер Стів Возняк познайомився зі Стівом Джобсом на початку 1970-х, в 1975 році він створив прототип Apple I, з якого і почалася історія Apple. Щоб зібрати його першу плату, вони з Джобсом продали особисті цінності: Возняк – свій науковий калькулятор, Джобс – бусик Volkswagen.

Уже в квітні 1978 року вони з Джобсом заснували Apple Computer, Возняк звільнився зі своєї посади в Hewlett-Packard і став віце-президентом компанії з досліджень та розвитку.

Надрукувати
мітки:
коментарів