Поділитись:

Нацполіція отримала більше 600 японських екоавтомобілів

Четвер, 25 травня 2017, 14:20
Нацполіція отримала більше 600 японських екоавтомобілів

В рамках програми переоснащення правоохоронних органів підрозділам Національної поліції передали 635 автомобілів з екологічними двигунами Mitsubishi Outlander PHEV.

Про це повідомляє "Урядовий портал".

Захід відбувся за сприяння посольства Японії в Україні згідно з домовленостями з державними та комерційними структурами Японії, закріпленими спеціальним рішенням Кабінету Міністрів України. Кошти на закупівлю автомобілів надійшли від японських приватних компаній за договорами Кіотського протоколу.

"Сьогодні ми беремо участь у гарній події – це ще один крок у технічному оснащенні і забезпеченні нової української поліції. Наша мета полягає у тому, щоб ми захищали закон, українських громадян, щоб кожен громадянин України відчував себе у повній безпеці. Це потребує вашої витримки, виключного служіння і якісного забезпечення правоохоронної системи", – зазначив глава Уряду Володимир Гройсман.

Він сказав, що Уряд послідовно реалізує кроки, які дозволяють правоохоронній системі мати все необхідне для достойного виконання своїх обов'язків.

"Я би хотів, щоби вас поважали, і щоб ви вчасно приходили на допомогу тому, хто її потребує. Я би дуже хотів, щоби в країні панував мир. Ми будемо все робити для того, щоб на вулицях українських сіл, селищ, міст був спокій і порядок", – запевнив Глава Уряду.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024