Поділитись:

Vodafone запустила платіжний додаток Vodafone Pay

Понеділок, 29 травня 2017, 21:26
Vodafone запустила платіжний додаток Vodafone Pay

Vodafone запустила платіжний додаток Vodafone Pay

Компанія "Vodafone Україна" без офіційних повідомлень запустила платіжний додаток Vodafone Pay.

Про це повідомляє AIN.UA.

Як зазначається, це сталося в п'ятницю, 26 травня.

Vodafone Pay – мобільний додаток для здійснення платежів. Зараз посилання на офіційному сайті Vodafone повідомляє про помилку, однак в кеші Google можна подивитися, який вона мала вигляд.

Vodafone запустила платіжний додаток Vodafone Pay

Реєстрація досить проста: введення мобільного телефону, введення коду з SMS і установка PIN-коду для входу в додаток. Якщо з цим же номером телефону ви були зареєстровані в системі MasterCard MasterPass, додаток покаже повідомлення про можливість підключення банківської карти з MasterPass.

Мобільний додаток дозволяє:

  • оплачувати більш 400 послуг, включаючи комунальні, грошовими коштами з балансу вашого мобільного рахунку або з прив'язаної платіжної картки;
  • переказувати гроші з карти на карти (p2p) як за повним номером картки, так і за допомогою номера телефону, якщо номер картки одержувача невідомий;
  • використовувати систему MasterPass для зберігання карт;
  • поповнювати мобільний рахунок без комісії.

Vodafone запустила платіжний додаток Vodafone Pay

У додатку доступні:

  • посилання на запуск мобільного додатку My Vodafone;
  • меню платіжних карт;
  • поповнення мобільного номера Vodafone без комісії;
  • перекази з картки на картку з низьким тарифом 0, 5% + 2,5 грн ;
  • оплата численних послуг – банки і фінансові послуги; електронна комерція та інтернет-магазини; ігри, програми та інші розваги; інтернет, телефонія, телебачення; мобільний зв'язок; комунальні платежі; квитки та інше. У кожній категорії існує пошук.

Дані послуги можуть бути оплачені як з прив'язаної карти, так і з балансу мобільного номера. Також в додатку доступні історія проведених платежів; можливість виставити рахунок (одержувачу прийде запит про прохання грошового переказу); WEB-паспорт, QR-код і QR-сканер, а також відповіді на найбільш поширені питання.

Vodafone Pay може бути встановлено на смартфони з Android 4.4 і вище або з iOS 7.0 і вище для абонентів будь-якого українського мобільного оператора, оплата з рахунку мобільного номера доступна тільки абонентам-передплатникам "Vodafone Україна".

Надрукувати
мітки:
коментарів