Поділитись:

Український стартап допомагає знаходити найдешевші авіаквитки

Четвер, 08 червня 2017, 21:30

Тревел-стартап TripMyDream запустив каталог авіазнижок, завдяки якому вигідні подорожі стануть доступнішими для українців.

Про це повідомляє прес-служба стартапу, – інформує "Економічна правда".

Як повідомляється, цей сервіс допоможе тим мандрівникам, які звикли планувати поїздку заздалегідь, ще не визначилися з пунктом призначення або вибирають напрямки відповідно до свого бюджету і переваг.

Ті, хто визначився з напрямком, але не знайшов вигідних квитків, може підписатися на відстеження пропозицій і отримувати на пошту сповіщення, коли нові квитки за акційною ціною будуть надходити в продаж.

"Завдання каталогу авіазнижок – запропонувати мандрівникам вигідні варіанти перельотів і показати, що подорожі можуть бути набагато доступнішими, ніж здається. Ціни авіаквитків з вильотом з України починаються від 35 євро в обидва боки – це відмінний привід спланувати свою наступну подорож, з урахуванням економії на перельоті", – стверджує Андрій Буренок, співзасновник тревел-стартапу.

"Особливо це актуально напередодні безвізового режиму, завдяки якому багато туристичних напрямків стануть більш доступними, а на українському ринку авіаперевезень можуть з'явитися нові гравці, в тому числі і лоукост-авіакомпанії. МАУ також переглядає свої тарифи", – додає він.

TripMyDream моніторить ціни авіакомпаній на найближчі 12 місяців по більш ніж 1000 напрямках з вильотом з 40 міст України, Польщі, Росії та Білорусі. Кожні 30 хвилин сервіс знаходить близько тисячі вигідних пропозицій зі знижками до 85 % щодо регулярної ціни і публікує їх в каталозі авіазнижок.

Надрукувати
мітки:
коментарів