Поділитись:

В Україні створили нову соціальну мережу

Четвер, 07 вересня 2017, 15:38

В Україні заявили про створення нової національної соціальної мережі Woolik.

Про це розробники повідомили у мережі Facebook.

Як зазначають автори проекту, розробка нової соціальної мережі зайняла приблизно півроку.

"Woolik – це зручна українська соціальна мережа з розкішною функціональністю, яка не поступається світовим аналогам, а в чомусь і перевершує їх. Спільноти, світлини, відео, музика та ще багато іншого вже доступно для користувачів нашої соціальної мережі", – йдеться у дописі.

Місія Woolik – створити в Україні сучасну, естетично приємну, швидку і зручну соціальну мережу для ефективної комунікації між людьми по всьому світу.

Основна базова мова проекту – українська. Але також доступна англійська та російська мови. Вже на стадії тестування – польська мова, планується також додати німецьку мову.

"Woolik – це національний продукт, але національний продукт світового рівня якості. Дизайн розробляв відомий ізраїльський дизайнер, який працював з компаніями світового рівня від Apple до Google", – зазначається у повідомленні.

Офіс Woolik знаходиться у Києві. Сервера теж розташовані на території України.

"Так, ми розуміємо, що багато команд вже намагалися надати українцям аналог іноземних соціальних мереж. Так черговий крупний проект закрився буквально вчора. Всі ці проекті – це гарний самовчитель, як не треба робити соціальні мережі. Спасибі їм за це. Слабий дизайн, відсутність навіть мінімально необхідного функціоналу, невдалий брендінг і тотальна зацикленість керівництва на піарі, а не на покращенні функціоналу свого проекту.
Соціальна мережа Woolik кардинально відрізняється від цих невдалих спроб надати українцям власну якісну соціальну мережу", – додають розробники.

Нагадаємо: українська соціальна мережа Ukrainians, яка планувалася як альтернатива забороненій в Україні "ВКонтакте", припиняє своє існування.

Надрукувати
мітки:
коментарів