Поділитись:

Матеріальна допомога вимушеним переселенцям: як платили в областях (інфографіка)

П'ятниця, 22 вересня 2017, 18:52

На початок вересня найбільший відтік переселенців зафіксували в Харківській та Запорізькій областях, де їх кількість, порівняно з липнем, знизилася на 2,2 і 1,2 тисячі осіб.

При цьому за серпень значно зросла кількість переселенців, зареєстрованих у Донецькій області – до вересня в ній стало на 6,2 тисячі осіб більше. Крім того, за останній місяць істотно збільшилася кількість людей, які зареєструвалися в Києві та області – на 1,5 та 1,2 тисячі.

Про це пише "Слово і Діло".

Не таким значним був приплив переселенців до Одеської та Луганської областей, де їх стало приблизно на 400 більше, а ось із Дніпропетровської області така ж кількість людей за цей час виїхала.

Щодо виплат матеріальної допомоги за серпень, то лідером є Донецька область – тут обсяги виплат зросли на понад 10 мільйонів порівняно з минулим роком і склали понад 64 мільйони гривень.

На другому й третьому місцях – Київ та Харківська область, де переселенцям виплатили майже 36 і 28,5 мільйонів.

У Дніпропетровській, Київській та Луганській областях виплати матдопомоги були меншими – 22,5, 21,4 і 17,4 мільйонів відповідно.

Варто зазначити, що в Луганській області переселенцям виплатили в середньому на 40 % менше, ніж у Києві, хоча кількість переселенців в ній становить близько 300 тисяч осіб – майже в півтора раза більше, ніж у столиці.

При цьому п'ятірка областей, в яких живуть вимушені переселенці, залишається без змін – Донецька, Луганська, Харківська та Київ разом з областю.

Надрукувати
мітки:
коментарів