Поділитись:

Сім_cорок: українці багато їдять, бо міністри багато курять

Вівторок, 26 вересня 2017, 07:40
Сім_cорок: українці багато їдять, бо міністри багато курять

Певно, таку безкорисну річ як телевізор я не дарма вже не дивлюсь. На щастя, позбавила себе від переглядів такої "розкоші" як "Холостяк", "Зірки під гіпнозом", "Половинки", "Серця трьох", "Зоряні яйця" (о, жах, звідки я це знаю, зітріть мені пам'ять). Проте інколи й звичайний перегляд новин може обурити відсутністю здорового глузду людей, які вважають себе "поважними" персонами.

От у серпні міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що українці витрачають на продукти половину заробітку не тому, що мало заробляють, а тому, що багато їдять. ЩО? Терміново міністрам заборонити курити перед ефірами!!! Це наскільки треба бути відірваним від реальності, аби таке сказати?! Українці субсидії оформляють, на двох роботах працюють, відмовляють собі у відпочинках на морі, та якому морі навіть озері, а тут заявочка – багато їдять. Почув би Рева, проїхавшись у луцьких тролейбусах, що їдять пенсіонери, то певно такого б не казав.

А от і свіжий "перл" від психіатра Міноборони Олега Друзя, який назвав 93% учасників АТО "потенційною загрозою для суспільства – "скритий ворог". Це той випадок, коли психіатру самому треба психіатр, аби виговоритися і позбавити населення чути таку маячню. Атовцям треба подяка і повага, а не висловлювання, які навіть не несуть під собою обґрунтованих доказів.

Реакцію тих, хто бачив ці два моменти вже невдовзі можна було прослідкувати у Facebook. Там висловлювали обурення, саркастично висміювали "логіку" посадовців та доєднувалися до флешмобів (#1_з_93).

На щастя – реакція людей є, на горе – подібні висловлювання однозначно продовжуватимуться. Бо ж ті відірвані від реальності люди мають власну реальність. Ту, де використовують службові авто для святкування весіль, де мають можливість випити фантастичну каву у Братиславі, та за кілька годин "мітнутись" до Європи, щоб відвідати Віденську оперу.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
23 грудня 2023
02 вересня 2023
20:42
10 вересня 2021
15 серпня 2021
19:15
03 травня 2021
04 лютого 2021
28 січня 2021
21 січня 2021
15 квітня 2020