Поділитись:

Компанія Dragon Capital придбалаТРК Радіо-Ера

Вівторок, 26 вересня 2017, 10:21

Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК Радіо-Ера, тим самим розширивши свою присутність в медіа-просторі країни.

Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, – інформує "Новое время".

Курувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить Віталій Сич. Керівником проекту Радіо-Ера FM стане Валерій Калниш.

Не втручаючись в редакційну політику своїх медіа, інвестори Dragon Capital впевнені, що радіостанція буде демонструвати високі журналістські стандарти: об'єктивність, оперативність, незаангажованість, збалансованість.

"Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції", – заявив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. Найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення Радіо-Ера FM.

Довідково:

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві.

Dragon Capital має успішний 15-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів