Поділитись:

Вкладникам "Дельта банку" відновили виплати

Понеділок, 27 листопада 2017, 17:50
Вкладникам
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб поновив виплати вкладникам АТ "Дельта банк".

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"З 27 листопада 2017 року до 9 січня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює виплати коштів вкладникам АТ "Дельта Банк", – йдеться в повідомленні.

Для отримання відшкодування вкладники АТ "Дельта Банк" можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень банку-агента Фонду Укргазбанк. Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, враховуючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

У жовтні 2015 року Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії АТ "Дельта банк" та подальшої його ліквідації.

Рішенням НБУ в "Дельта банку" була введена тимчасова адміністрація, а сам банк визнаний неплатоспроможним. Головною причиною віднесення банку до категорії неплатоспроможних стало неприйняття власником банку своєчасних, ефективних і достатніх заходів для поліпшення фінансового стану фінустанови. 20 лютого 2017 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення щодо продовження строків здійснення процедури ліквідації АТ "Дельта банк" на два роки до 4 жовтня 2019 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів