Поділитись:

Українців пускатимуть до Єгипту за електронними візами

П'ятниця, 08 грудня 2017, 18:55

Українці в'їжджатимуть до Єгипту на підставі електронної візи "e-Visa".

За інформацією Єгипетської сторони, з 3 грудня розпочато роботу системи видачі електронних віз для в'їзду в Єгипет як альтернативи візам, які також можуть бути придбані в пунктах пропуску через державний кордон Єгипту, – інформує МЗС України.

Задля оформлення візи громадяни України, які планують поїздку до Єгипту з туристичною або діловою метою, а також задля транзиту територією країни, можуть подати он-лайн заяву на офіційному веб-сайті www.egyptvisa.com упродовж 90 днів до запланованої дати в'їзду.

Для оформлення електронної візи заявник повинен мати закордонний паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати прибуття в країну, електронну копію паспорта для завантаження під час подання заяви на сайті, документи, що підтверджують мету і строки запланованої поїздки, зворотні квитки та платіжну банківську картку. Після заповнення необхідних форм та он-лайн сплати консульського збору (25 дол.США) заявник отримує копію електронної візи – "e-Visa" електронною поштою.

Документ необхідно роздрукувати та після прибуття пред'явити представникам прикордонного контролю Єгипту. Для оформлення електронної візи дітям, які мають окремий паспорт, подаються окремі заяви.

Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі.

Надрукувати
мітки:
коментарів