Поділитись:

Держкіно дасть 13 мільйонів на кіно про секс

Середа, 13 грудня 2017, 19:32
Держкіно дасть 13 мільйонів на кіно про секс

Держагентство України з питань кіно виділить 13 мільйонів гривень на зйомки романтичної комедії "Секс і нічого особистого" режисерки Ольги Ряшиної.

Про це повідомляється на сторінці Держкіно України у Facebook.

11 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією "Star Media" контракт про надання проекту "Секс і нічого особистого" державної фінансової підтримки розміром 13 млн грн, що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.

Кінопроект повнометражної стрічки "Секс і нічого особистого" став одним із переможців Х конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Ольга Ряшина. Продюсерами – Влад Ряшин та Юрій Мінзянов. Сценаристи – Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун та Володимир Жогло.

За сценарієм, головний герой Сергій зустрічає стриптизерку Діану, яка береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру.

"Наше основне завдання – залишити приємний і піднесений настрій після перегляду фільму. Це не філософський фільм, хоча він і зачіпає багато важливих тем, таких як: що таке любов і стосунки, що таке партнерство, яку роль ми відіграємо в житті партнера, як досягти бажаного і зрозуміти, чого ти хочеш насправді", – розповіли творці фільму.

Завершення зйомок картини заплановане на січень 2019-го року.

Надрукувати
мітки:
коментарів