Поділитись:

Українська поліція отримала нові "Нісани" і комп'ютери

П'ятниця, 15 грудня 2017, 09:38
Консультативна місія ЄС передала Національній поліції 30 автомобілів Nissan для роботи груп швидкого реагування поліції у важкодоступних місцевостях по всій Україні.

Про це у четвер заявив голова Консультативної місії ЄС в Україні Кястутіс Ланчінскас, – повідомляє Укрінформ.

"Я дуже радий, що сьогодні ми можемо допомогти Нацполіції – передати автомобілі, які колись були раніше використані в інших місіях ЄС, але вони у доброму стані. Ми їх сьогодні передаємо для використання нашим колегам в Україні, тому що Україна – велика країна, і тут є багато місць, куди дуже складно доїхати. Ці автомобілі будуть використовуватися там, де немає хороших доріг, щоб можна було швидше доїхати на місце події і надати допомогу. Я думаю, що ці автомобілі будуть служити ще довго, і це буде велика допомога нашим колегам", – сказав Ланчінскас.

Він додав, що разом із цими авто Консультативна місія ЄС передає 230 нових комп'ютерів для працівників кримінальної поліції, що допоможе їм ефективніше розслідувати злочини.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Національної поліції Сергій Князєв подякували представникам Місії за передану техніку.

"Ми співпрацюємо з Місією вже майже 3 роки, і автомобілі - не найголовніше у нашій співпраці. Той рівень системної підготовки, який дають спеціалісти Місії для наших кадрових офіцерів, для структурної реформи МВС, важко переоцінити. Тому я ще раз хочу подякувати главі Місії за роботу", – наголосив міністр.

Надрукувати
мітки:
коментарів