Поділитись:

Експерти з реформи освіти: назвали прізвища

Субота, 30 грудня 2017, 14:10

Міністерство освіти і науки оприлюднило остаточні результати конкурсів на зайняття вакантних посад фахівців з питань реформ відомства.

Про це повідомляє Освіта.ua.

За інформацією МОН, до шести директоратів освітнього відомства обрано 22 осіб, які обіймуть вакантні посади фахівців-реформаторів.

За результатами конкурсу, державними експертами з питань європейської інтеграції та координації міжнародних зв'язків директорату стратегічного планування та європейської інтеграції призначено Ірину Шумік та Артема Данильченко.

Державними експертами з питань планування взаємодії зі стейкхолдерами директорату стратегічного планування та європейської інтеграції стануть Анна Торгоненко та Марія Дупак.

Функції державних експертів з питань координаційної політики директорату стратегічного планування та європейської інтеграції виконуватимуть Ірина Когут та Олександр Сич.

Державним експертом з питань інклюзивної освіти директорату інклюзивної та позашкільної освіти призначать Ольгу Набоченко.

Державними експертами з питань змісту та забезпечення якості освіти директорату професійної освіти стануть Олена Шикова та Ніна Іларіонова.

Функції державного експерта з питань управління та державно-приватного партнерства директорату професійної освіти виконуватиме Ніна Іларіонова.

Державним експертом з питань модернізації системи управління та фінансування науки директорату призначать Оксану Крукевич.

Державними експертами з питань державно-громадського управління освітою директорату дошкільної та шкільної освіти стануть Наталя Байтемірова та Володимир Божинський.

Державними експертами з питань організації освітнього процесу директорату дошкільної та шкільної освіти стануть Богдан Кудренко і Ганна Красноступ.

Державним експертом з питань нормативно-правового забезпечення директорату вищої освіти та освіти дорослих стане Олександр Пижов.

Функції державного експерта з питань освіти дорослих та педагогічної освіти директорату вищої освіти та освіти дорослих виконуватиме Тетяна Панченко.

Державними експертами директорату вищої освіти та освіти дорослих призначать Олену Шикову, Анжеліку Керничну, Віталія Носка та Костянтина Чабалу.

За результатами конкурсу, посаду генерального директора директорату професійної освіти обійме Ірина Шумік.

Як відомо, участь у конкурсі на заняття вакантних посад фахівців з питань освітньої реформи брали 317 кандидатів. Загалом планувалось відібрати експертів на 51 вакантну посаду. Передбачається, що заробітна плата експертів становитиме близько 35 тисяч грн.

Раніше у Міністерстві освіти і науки підбили підсумки конкурсу з обрання генеральних директорів семи директоратів. Майже всі нові посади фахівців, заробітна плата яких складатиме більше 50 тисяч грн, отримали чиновники Міністерства освіти і науки.

Надрукувати
мітки:
коментарів