Поділитись:

Власник "Хортиці" назвав придбання заводу в Росії брехнею

П'ятниця, 04 березня 2016, 11:35
Власник

Власник і глава наглядової ради Global Spirits (ТМ "Хортиця") Євген Черняк спростував інформацію про придбання лікеро-горілчаного заводу "Роднік і К" у Митищах.

Про це він повідомив у коментарі ЛІГА.net.

Раніше сьогодні російський Коммерсант із посиланням на джерела повідомив, що виробник "Хортиці" придбав другий завод в Росії.

Згідно з даними СПАРК-Інтерфаксу, з 29 грудня 2015 року новим власником ТОВ "Роднік і К" стала кіпрська Oxford AMG-77 Ltd. Їй же належить куплене Global Spirits в 2011 році інше горілчане підприємство – вологодське ТОВ "Руский сєвєр".

Також видання повідомило, що в Global Spirits інформацію коментувати відмовилися.

"Покупка заводу - чиста маячня. Ні слова правди!", – сказав Черняк.

Довідка: Global Spirits – один з найбільших міжнародних алкогольних холдингів. Виробничі потужності: ЛВЗ Хортиця, Одеський коньячний завод, Полтавський ЛГЗ, КВД, ЛГЗ "Руский Сєвєр". У структуру також входять дистриб'юторські підрозділи: Українська дистрибуційна компанія, Торговий дім Хортиця і Global Spirits USA.

Холдинг має більше 15 міжнародних, локальних і регіональних брендів: Хортиця, Первак, Шустов, Мороша, OREANDA, San Marino, Mікадо, Медовуха і інші. Сьогодні на потужностях Global Spirits випускається кожна четверта пляшка горілки в Україні. Співвласник і голова наглядової ради Global Spirits (ТМ Хортиця) Євген Черняк.

Надрукувати
мітки:
коментарів