Поділитись:

Google Диск відключати не будуть: пояснення

Неділя, 14 січня 2018, 08:24
Сервіс Google Drive таки припинить своє існування, але в старому форматі, а на заміну прийде нова версія диску із розширеними функціями.

Про це інформує Еспресо.

Інформація про те, що українцям відключать доступ до Google Drivе жодним чином не відповідає дійсності. Ця інформація стосується релізу Google від вересня 2017 року. Там йшлося про заміну Google Drive на оновлену програму, яка буде працювати одразу замість двох додатків: Google Drive і Google Photos Uploader.

"Google Диск для Mac/ПК офіційно застарів. Він не підтримуватиметься починаючи з 11 грудня 2017 року, і він повністю відключиться 12 березня 2018 року. Ми рекомендуємо використовувати Stream Drive File. Як альтернатива або на додаток до установки Drive File Stream ви можете перейти на нову версію Диска для Mac/ПК під назвою "Створення резервних копій та синхронізація" (Backup and Sync), – йдеться в повідомленні Google.

В чому різниця цих двох програм?

1. Для приватних користувачів буде доступний Backup and Sync - по суті, це оновлена версія Диска, але з додатковими можливостями;

2. Drive File Stream обіцяють як більш комплексне і зручне "хмарне" рішення. Але повноцінне його використання можливе буде лише при платній підписці.

Отже, швидке закриття десктопної програми Google Drive багатьма було невірно інтерпретовано як закриття доступу. Дійсно, з 12 березня 2018 року програма Google Drive буде відключена, але жоден користувач не втратить доступу до своїх файлів у хмарному сховищі.

Надрукувати
мітки:
коментарів