Поділитись:

Леся Нікітюк замінить Катерину Варнаву у шоу "Хто зверху?"

Середа, 17 січня 2018, 18:46

Мандрівниця Леся Нікітюк стала ведучою шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі", замінивши на цій посаді Катерину Варнаву. Тепер у Сергія Притули новий опонент, а у жіночої команди шоу – новий капітан.

Про це повідомляє "Сегодня".

"Коли ми шукали нову ведучу, у нас було два головні критерії відбору – почуття гумору і вміння імпровізувати, – розповіла Олена Маторіна, директор творчого об'єднання, яке створює "Хто зверху?" – Тому що вміти парирувати Сергію Притулі – майстерність високого рівня, і зробити це може реально не кожен. Леся – унікальна ведуча з відмінним почуттям гумору. Вона об'їхала весь світ, знає безліч історій з життя. І я впевнена, що вона сподобається глядачам в новій ролі. Адже її жарти, розповіді, навіть манера мови близькі всім".

Ще рік тому Леся Никитюк брала участь в шоу як гравець. Того разу жінки перемогли. І зупинятися Леся не збирається.

"Коли я була учасницею, то дуже переживала і робила все, щоб наша команда опинилася "зверху", – розповідає Нікітюк. – Тепер я капітан, і ще більше переживаю, і ще сильніше бажаю нашій команді перемог, а чоловічий – низки поразок. Ми ж на ігровому майданчику не просто розважаємося, ми гроші заробляємо!"

"Вважаю Сергія Притулу найкращим ведучим країни, і завжди лайкаю його фотки в соцмережах, – розповідає Леся. – Під час зйомок він постійно мене підтримував. Ну якщо, звичайно, можна назвати його єдину фразу в перший знімальний день "Ну, Леська, давай!" постійною підтримкою. Загалом один раз, на самому початку, він мене підтримав. А потім жіноча команда постійно перемагала!"

Надрукувати
мітки:
коментарів