Поділитись:

Фракція Ляшка пікетувала Сейм Польщі через "антибандерівський" закон (відео)

П'ятниця, 09 лютого 2018, 16:25

Фракція "Радикальної партії Олега Ляшка" у повному складі пропустила пленарне засідання Верховної Ради через протескну акцію біля Сейму у Польщі.

Про це пише Українська правда.

"...наша фракція пікетує Сейм Республіки Польщі у Варшаві з вимогою скасувати антиукраїнський закон і перестати на догоду Москви проводити політику ненависті до українців і стравлювання наших народів", – прокоментував Олег Ляшко акцію.

Під час виступу перед польськими журналістами він зазначив, що його фракція перебуває у Польщі у повному складі.

Нардепи заявили, що приїхали пікетувати Сейм, щоб привернути увагу польської влади на неприпустимість їх дій, від яких "виграє Росія".

Поліцейські та охоронці просили їх спілкуватися польською мовою та спробували відвести на інший бік дороги. Проте депутати виступили перед журналістами з промовами.

Водночас народний депутат від "БПП" Сергій Лещенко заявив, що 9 лютого у пленарний робочий день у залі Верховної Ради була відсутня більшість депутатів.

"Було б добре, якби оператор наразі показав порожню залу в парламенті. Сьогодні робочий день, але в сесійній залі перебуває від сили 20 депутатів", – сказав він з трибуни ВР.

Лещенко додав, що це є результатом того, що до Ради приходять, щоб займатися бізнесом, а не політикою.

Що означатиме скандальний польський закон для України, дивіться у програмі "Протилежний Погляд LIVE" сьогодні о 17:30 на телеканалі "Нова Волинь".

Надрукувати
мітки:
коментарів