Поділитись:

Світовий банк допоможе Україні у запровадженні цифрової освіти

Понеділок, 12 лютого 2018, 18:53

Представники Світового банку погодилися надати Міністерству освіти і науки експертну допомогу в проведенні державних закупівель електронних пристроїв, підручників, а також традиційної друкованої літератури у рамках запуску електронної освітньої платформи.

Відповідна домовленість була досягнута під час зустрічі Лілії Гриневич з представниками групи Світового банку, які займаються проектами в сфері освіти, – повідомляє Освіта.ua.

"Ми зовсім не маємо досвіду запуску платформ, подібних до нашого нового проекту національної освосвіітньої платформи. Аби розробити та впровадити здорову політику щодо програмного забезпечення, ресурсів цифрового навчання, широкосмугового доступу до Інтернету, центрів обробки даних; під усе це організувати прозорі та ефективні закупівлі, ще й встигнути зробити це вчасно – нам потрібна допомога", – пояснила Гриневич.

Планується, що найближчим часом Україну має відвідати команда Світового банку з метою продовження необхідних консультацій.

У Міносвіти повідомляють, що експерти Світового банку також готові підтримувати плани з запровадження цифрової освіти, допомогти з визначенням основних пріоритетів, над якими потрібно працювати для того, щоб проект впровадження електронної освітньої платформи був успішним.

Надрукувати
мітки:
коментарів