Поділитись:

Чому варто придбати газовий котел Vaillant: 5 переваг брендової продукції*

П'ятниця, 16 лютого 2018, 17:52

Vaillant – відомий німецький виробник теплового та опалювального обладнання, який вже майже 130 років створює продукцію, котра користується нечуваним попитом серед споживачів. Незважаючи на те, що компанія Vaillant є ледь не найстарішим у світі розробником газових котлів, у своїй діяльності вона використовує лише інноваційне обладнання та найновіші технології. Вона жодної хвилини не стоїть на місці, намагаючись якнайкраще вдовольнити потреби своїх прихильників та потенційних споживачів, тому саме її зусиллями на ринку з'являються довговічні, зручні в експлуатації та безпечні газові котли.

Придбати газовий котел Vaillant можна в moyo - популярній мережі традиційної та онлайн-торгівлі. Тут кожен охочий має змогу ознайомитися з модельним рядом компанії, описами та характеристиками котлів, а також інструкціями з їх експлуатації.

Які характерні риси роблять продукцію цього бренду дійсно вартою уваги?

  • Висока якість. Газові котли Vaillant виготовляються винятково з міцних, стійких до корозій та механічних пошкоджень матеріалів, тому відрізняються високою надійністю. Крім того, всі вони в обов'язковому порядку проходять процедуру сертифікації, тому потрапляють на ринок лише у разі відповідності вимогам внутрішньовиробничих та міжнародних стандартів.
  • Тривалий період експлуатації. Бренд створює дійсно "вічні" газові котли. Напевно, жоден виробник не впевнений у своїй продукції так, як впевнений у ній Vaillant. Звідки такі висновки? Про це свідчить тривалість термінів гарантійного обслуговування, а це, між іншим, від 1 до 15 років, залежно від моделі.
  • Зручність в експлуатації. Котли Vaillant не потребують особливого догляду та постійного контролю завдяки тому, що функціонують вони на основі спеціально розроблених автоматичних систем. Варто лише один раз задати необхідний температурний режим, і пристрій буде підтримувати його постійно.
  • Система автотестування. Продукція Vaillant здатна займатися "самодіагностикою" та вчасно повідомляти власника про раптові неполадки. Інформація про помилки в роботі та збої з'являється на спеціальному екрані у вигляді коду.
  • Ефективність та економічність. Продукція Vaillant здатна обігріти до 300 квадратних метрів площі і при цьому витратити мінімальні запаси енергоресурсів. Електрична потужність котлів досягає 90 Вт, а це значить, що вони досить швидко окупляються завдяки тому, що виробляють значно більше енергії, аніж споживають.

Звичайно, ми перерахували далеко не всі плюси газових котлів від відомого німецького виробника, адже існує ціла купа суб'єктивних параметрів, які мають велике значення у конкретних випадках для того чи іншого споживача.

Надрукувати
мітки:
коментарів