Поділитись:

#Сім_сорок. Про користь від Дня Валентина

Середа, 14 лютого 2018, 07:40
#Сім_сорок.  Про користь від Дня Валентина

14 лютого. День Святого Валентина чи День Закоханих. Ще одне свято, ще одна традиція. Для когось це гарна нагода вперше освідчитися коханій людині, комусь – привід продемонструвати, що вогонь пристрасті ще палає, а хтось самотній думає, що цей день придумали маркетологи.

Цьомки-бомки, квітки-шоколадки, шампанське-фалоімітатори. Для подарунку коханим згодиться все: навіть комплект літньої гуми на автівку.

Хоча людям, яких ви любите, подарунки потрібно робити постійно, а не тільки раз на рік. І не засмучувати своїми вчинками – має бути головним подарунком для своїх близьких.

Зрештою, такі календарні свята типу Нового року, 8 Березня чи Дня Валентина дають гарний прибуток виробникам всього солодкого (привіт, порохофобам!), романтичного та алкоголічного.

Тож купіть подарунок коханим – врятуйте українську економіку!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Читайте також:

Надрукувати
мітки:
коментарів