Поділитись:

Популярність мимоволі

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 24 лютого 2018, 07:40

У час процвітання Facebook й Instagram фотографія для багатьох людей стає звичкою, як-от почистити зуби чи зробити вранішню зарядку.

Люди не уявляють прожитого дня без викладеної світлини в соцмережі. А якогось особливого дня (подорожі, зустрічі, освідчення, приготування до Різдва-Великодня) – і поготів.

І на це є попит. "Цифрові" люди прогортують текст і обмежуються фотографіями. Тому жодна подія не обходиться без цього. Чи то на презентації книги, чи на концерті, чи на показі фільму та навіть просто неба на вас може націлитися об′єктив. Отак недумано-негадано ви можете стати "зіркою" мимоволі.

Звісно, можна демонструвати своє небажання потрапляти в кадр, не дозволяти використовувати фото чи просити прибрати, якщо воно вже десь є, добряче вичитати закон і захищатися вагомими аргументами. Але це все не так просто і не завжди результативно. Тут простіше або минати заходи, де є хоч якесь скупчення людей, або бути завжди готовим до спалаху камери. І змиритися, адже такий зараз цифровий світ.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів