Поділитись:

У Саакашвілі оголосили про підготовку до виборів

Понеділок, 14 березня 2016, 11:41
У Саакашвілі оголосили про підготовку до виборів

Команда одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі має намір створити політичну партію і взяти участь у виборах до Верховної Ради.

Про це інформує Українська правда з посиланням на його заступника Олександра Боровика.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", – наголосив він.

При цьому Боровик різко розкритикував нинішню політичну еліту України, нагадавши, що президент Петро Порошенко був одним із батьків-засновників Партії регіонів, працював у МЗС та Мінекономіки, а Арсеній Яценюк – "постсовдепівський політик і бюрократ, який був і в НБУ, і в парламенті".

"Так само збудовані їхні команди. Якщо ви подивитесь секретаріат Кабміну, це всі "старі" люди. Те ж і в їхніх партіях. Якщо дивитися на премайданівські партії, на БПП, – на 25% це регіонали. В НФ – відщепенці від БЮТу", – наголосив Боровик.

Також Боровик вважає, що "Порошенко терпіти не може Яценюка".

"У той же час він не може знайти альтернативу. Я б вже зараз говорив, що політична еліта збанкрутувала. Це логічно веде до нових виборів", – додав заступник Саакашвілі.

Як відомо, в останні місяці Саакашвілі активно розвиває свій "Рух за очищення", зокрема, шляхом організації Антикорупційних форумів у різних містах України. У грудні 2015 року він стверджував, що не має наміру перетворювати "Рух за очищення" в політичну партію.

Надрукувати
мітки:
коментарів