Поділитись:

Як Савченко готувала теракт: Генпрокуратура оприлюднила відео

Четвер, 22 березня 2018, 15:25

Генеральна прокуратура України оприлюднила у вільний доступ фрагменти матеріалів, які отримані в результаті проведення негласних слідчих дій, в яких фігурує український нардеп Надія Савченко. Опубліковане відео триває 28 хвилин, однак у відомстві запевняють, що сукупна тривалість матеріалів близько 3 діб.

У відео йдеться, що в листопаді 2017 року керівник українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан спільно з Савченко запропонував військовослужбовцями взяти участь у захопленні державної влади у Києві. Військові звернулися до Служби безпеки України.

Зокрема, у відео демонструють переговори, які ніби то Савченко вела щодо перевезення зброї з тимчасово не підконтрольних Україні територій та можливої зміни влади в Україні.

"Я пропоную переворот. Тому що їх нада убирать фізично. Причому всіх і зразу. Це є один метод. Один і тільки зсередини. Може бути пару днів, но тільки один день найбільш удачний. До цього нада ждать ще до року часу. Далі нада робити так, що вони бігти", - говорить голос, схожий на голос Савченко.

"Хаоса боятся не надо, хаос нужен, хаосом потрібно управляти", - говорить голос, схожий на голос Рубана.

Як відомо, 15 березня український парламент виключив позафракційного нардепа Надію Савченко з комітету з питань національної безпеки і оборони. Сьогодні, 22 березня, із депутата зняли недоторканість.

Надрукувати
мітки:
коментарів