Поділитись:

Французькі медіа про Україну: підбірка за 23 березня

Субота, 24 березня 2018, 22:30
Французькі медіа про Україну: підбірка за 23 березня

"Конкурент" пропонує чергову підбірку французьких новин про Україну.

Тунель Кохання в Україні, дуже романтичне місце

Коли люди втручаються у дику природу, це може призвести до реальних чудес, таких як Тунель Кохання в Україні.- повідомляє Biba.

Кожна країна сповнена унікальних місць , що розташовані по всьому світу. Після тунелю гліциній в Японії, це місце, з певними особливостями, яке радує жителів Клевані, невеликого селища, розташованого на північному заході України. Зроблений тунель для любителів зелені, Тунель Кохання є результатом зустрічі між дикою природою та інфраструктурою, створених людиною. Насправді, це, дійсно, стара залізниця, по якій проходив колись поїзд, завантажений сировиною. Дерева, які вільно росли, по обидві сторони залізниці, поступово приймають вигляд вагона, який слідував в ліс 3 рази на день, протягом декількох років.

Надія Савченко заарештована і звинувачена в підготовці державного перевороту і терористичного акту – У Києві гра престолів триває

Верховна Рада розглянула запит генеральної прокуратури України щодо позбавлення парламентського імунітету Надію Савченко і дозволила її заарештували за підготовку перевороту і підготовку терористичних актів.- інформує Réseau International.

Без подиву, Рада проголосувала переважною більшістю голосів (291 голос, що складає близько 2/3 парламенту) за зняття її парламентського імунітету, а також її утримання під вартою (277 голосів) , за арешт (268 голосів "за", шість голосів проти). Надія Савченко була негайно заарештована , без можливості звільнення під заставу.

НАТО відкриває свої двері для України

Україна визнана, в даний час, як "країна-кандидат" на вступ до НАТО. Вона зможе стати членом Альянсу у випадку виконання умов.-повідомляє Réseau International.

"НАТО відкриє свої двері для всіх європейських країн, які можуть дотримуватися її принципів і, які допомагатимуть у підтриманні безпеки в Європі і в Північній Атлантиці", - йдеться в офіційному повідомленні НАТО.

Український Парламент прийняв у червні 2017 року, законопроект, в якому йдеться про "членство України в НАТО", - одним із пріоритетів своєї зовнішньої політики. У цей же період президент України заявив про початок переговорів з НАТО.

Легіон Грузії в Україні: злиття і плутанина

Створений в результаті революції Майдану, легіон Грузії зробив частину армії недержавних збройних іноземців, які були запрошені в Україну для боротьби з "російським вторгненням", тим більше, щоб захищати ідеали української революції, мріючи більшої соціальної справедливості. Улюблена цитата командиру цього легіону, Mamuka Mamulashvili, це: "Тільки мертві бачили кінець війни",- повідомляє Réseau International.

Символіка мужнього легіону Грузії, відверто показує, свою вірність. Аналізуючи геральдику, навіть поверхово, ми дізнаємося : на тлі грузинського прапору , українські та американські прапори відображаються праворуч і ліворуч; у центрі, герб легіону, зображує вовка з гострими зубами.

Надрукувати
мітки:
коментарів