Поділитись:

"Конфлікт із Росією неминучий", – Сашко Положинський

П'ятниця, 20 квітня 2018, 09:34

Олександр Положинський, фронтмен в гуртах "Тартак" і "Був'є", заявив, що ситуація в Україні розвивається неправильно.

Також він зазначив, що Росія використовує будь-яку можливість нашкодити нашій країні, – пише Главком.

"Мої розчарування почалися ще на Майдані. Я вже в якийсь момент зрозумів, що все йде не туди. На початку у мене ще була надія, що нам вдасться переламати ситуацію, зібрати критичну масу активних людей, щоб направити Майдан трохи в інше русло. Але тоді я зрозумів, що мені це не вдається, що поки я не бачу людей, які могли б допомогти мені це зробити або до яких я б міг приєднатися, щоб це зробити", – говорить артист.

Співак додав, що відкритий конфлікт з Росією – історично неминучий для нашої України. Адже країна-агресор не давала нашій державі спокою з моменту свого утворення.

"Це просто відлуння мого інтересу до історії України. Я бачив, що з моменту зародження державних зачатків того, що можна зараз назвати Росією, з тих пір, як вони з'явилися в нашій історії, вони нам спокою не давали і не пропускали жодного випадку, щоб якимось чином нам нашкодити. Так що нічого дивного. Щодо всього іншого, що відбувається всередині країни, тут навіть нема чому дивуватися, оскільки все йде вже в звичному, на жаль, для України спіральному витку", – підкреслює Положинський.

Надрукувати
мітки:
коментарів