Поділитись:

Vodafone переведе абонентів на дорожчі тарифи

П'ятниця, 04 травня 2018, 18:50

Vodafone Україна закриває свій найдоступніший тариф RED XS і переведе всіх абонентів на більш дорогі RED XS + або RED EXTRA. Абонентам доведеться платити на 20 % більше.

Про це інформує 112 телеканал.

Vodafone спочатку підняв вартість абонентської плати в своєму самому доступному тарифі з 35 до 40 грн, а потім ще раз з 40 до 50 грн в місяць. Тепер оператор повністю закриває цей тариф. Зважаючи на смс-повідомлення, абонентам доведеться платити на 20 % за мобільний зв'язок, при цьому обсяг послуг у них не зміниться.

Також постраждали контрактні абоненти Vodafone, які користувалися тарифами Red Light і Red S. Їх перевели на інші тарифи ще 1 травня. Вартість абонплати зросла для цих абонентів на 20-100 %.

До того, як почати закривати старі недорогі тарифи і автоматично переводити абонентів на більш дорогі, Vodafone завчасно оновив свої пропозиції. Тепер найдоступніший тариф цього оператора обійдеться українцям в 55 гривень. Підвищення вартості в компанії пов'язують із запуском в Україні 4G: "З урахуванням збільшення обсягу трафіку після запуску 4G, в новій лінійці збільшений обсяг мобільного інтернету. Залежно від обраного тарифу, клієнтам буде доступно 2, 5, 10 або 14 ГБ, зокрема і в 4G мережі".

Надрукувати
мітки:
коментарів