Поділитись:

В МОН сформують нову Громадську раду

П'ятниця, 11 травня 2018, 19:26
В МОН сформують нову Громадську раду

Ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів із формування нового складу Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України запрошує представників інститутів громадянського суспільства до участі в установчих зборах.

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті МОН, – повідомляє Освіта.ua.

Формування нового складу відбувається на підставі завершення терміну діяльності попереднього складу.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об'єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об'єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об'єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України та у сфері, що пов'язана з діяльністю Міністерства освіти і науки України.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

19 червня на сайті Міністерства освіти і науки України буде опубліковано перелік інститутів громадянського суспільства, представники яких допущені до участі в Установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при МОН України.

Термін подання документів до 25 травня 2018 року.

Установчі збори відбудуться 26 червня 2018 року в приміщенні Міністерства освіти і науки.

Надрукувати
мітки:
коментарів