Поділитись:

Якими будуть цьогорічні ціни на житло біля моря

Понеділок, 21 травня 2018, 19:30

Цьогоріч відпочинок на морі буде коштувати не набагато дорожче, ніж в минулому.

Про це повідомляють на сайті "Сьогодні".

Цінові запити на всіх наших курортах приблизно однакові, трохи дорожче в порівнянні з іншими областями буде відпочинок в Одеській. Але в цілому варто орієнтуватися на такі цифри.

Суперекономваріант для однієї людини можна знайти за 40 грн на добу. Це буде койко-місце в кімнаті зі спартанськими умовами, без зручностей, в 15 хвилинах ходьби від моря.

На першій лінії таке ж житло можна вже зняти за 120 грн з людини. Ціни на номери зі зручностями стартують від 450 грн, на однокімнатні квартири – від 300 грн на добу.

Якщо ж ви хочете зняти, наприклад, апартаменти, обладнані власною кухнею, то за них доведеться викласти 1000 грн на добу. А за проживання в готелях, які позиціонують себе "а-ля Туреччина" (тут є аніматори, дитячі клуби, шведський стіл, басейни, доглянута територія), доведеться заплатити в середньому 2500-3000 грн (проживання в 2-місному номері + харчування) .

До слова, можна трохи заощадити, якщо встигнути відпочити до 15 червня. Саме з цієї дати більшість українських готельєрів піднімають ціни до рівня високого сезону – в середньому на 150-200 грн. Знайшли ми серед них і унікальні, які збільшують вартість проживання відразу на 450 грн. Так, зняти півкотеджу на Генгоркі (Арабатська стрілка) в червні можна за 500 грн, а в липні – вже за 950 грн. Такі кусючі ціни не відбивають охоту в українців бронювати номери.

Причому, як відзначають експерти, першочергово бронюють комфортне житло в середньому ціновому сегменті – за 600 грн на добу.

Надрукувати
мітки:
коментарів