Поділитись:

ЗНО-2018: графік проведення та оголошення результатів

Понеділок, 21 травня 2018, 16:50

У 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 22 травня з математики. Також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іспанської, німецької та французької мов. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 червня по 13 червня 2018 року.

Про це повідомляє Освіта.ua.

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2018 році.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року:

Предмет

Дата проведення

Математика

22 травня (вівторок)

Українська мова та література

24 травня (четвер)

Іспанська мова

29 травня (вівторок)

Німецька мова

29 травня (вівторок)

Французька мова

29 травня (вівторок)

Англійська мова

1 червня (п'ятниця)

Біологія

4 червня (понеділок)

Історія України

6 червня (середа)

Географія

8 червня (п'ятниця)

Фізика

11 червня (понеділок)

Хімія

13 червня (середа)

Оголошення результатів ЗНО

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з української мови та літератури, іноземних мов, математики та біології відбудеться не пізніше 15 червня 2018 року; оголошення результатів з історії України, географії, фізики та хімії триватиме до 21 червня 2018 року.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 2 до 11 липня 2018 року за окремим графіком, який має бути затверджений окремо.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 17 липня 2018 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів