Поділитись:

У відділеннях Укрпошти запрацює сервіс миттєвого кредитування ПриватБанку*

Понеділок, 21 травня 2018, 18:40

ПриватБанк впровадив новий сервіс миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали банку, установлені в понад 1 200 відділеннях Укрпошти в усіх регіонах України. Відтепер клієнти ПриватБанку зможуть протягом 1 хвилини оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 тис. грн на строк до 24 місяців у POS-терміналах ПриватБанку у відділеннях поштового зв'язку.

"Головна мета нашого нового сервісу – дати додаткову можливість клієнту з карткою ПриватБанку оформити кредит протягом хвилини без відвідання банківського відділення та оформлення паперових документів", – зауважив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

Для оформлення такого кредиту необхідно мати платіжну картку ПриватБанку, вибрати на POS-терміналі суму кредиту, строк користування кредитом та активувати його введенням ПІН-коду для підтвердження згоди з його умовами. Кредитні кошти буде зараховано ПриватБанком на картку клієнта протягом 15 хвилин. Погасити такий кредит можна достроково без додаткових комісій, у тому числі шляхом поповнення картки в POS-терміналах ПриватБанку, установлених у відділеннях Укрпошти.

"Запуск цієї послуги з ПриватБанком – черговий крок до створення Укрпоштою власного фінансового супермаркету з широким набором фінансових послуг. Завдяки технологічності ПриватБанку та географії Укрпошти клієнти по всій Україні, від невеликих сіл до міст, зможуть оформити сучасні продукти ПриватБанку миттєво та без будь-яких документів безпосередньо у відділеннях головної пошти країни. Різноманітна лінійка фінансових послуг Укрпошти відкриє клієнтам доступ до якісних банківських продуктів з найкращими рішеннями, без необхідності пошуку найближчого відділення банку та його відвідання", – зазначив директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ "Укрпошта" Артур Муравицький.

На сьогодні мережа Укрпошти становить 11 500 відділень і є найбільшою в Україні. Основні напрямки діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля та інша комерційна діяльність.

Надрукувати
мітки:
коментарів