В Україні зросла собівартість виробництва свинини

Собівартість виробництва свинини в Україні в 2015 році зросла на 28,1 %, у порівнянні до 2014 року.

Про це повідомляє Agravery.

Минулого року середня собівартість виробництва 1 кілограм свинини живою вагою становила 19,72 гривень, а позаторік була трохи вищою за 15 грн/кг.

Найменше за цей період зросла собівартість вирощування птиці на м'ясо (+7,6 % до 11,8 грн/кг). Виробництво курячих яєць зросло у ціні на 80,3 %.

Серед виробництва м'яса найсильніше (+54,7 %) зросла собівартість яловичини, яка склала 29,07 грн/кг. Проте лідером стало вирощування овець та кіз на м'ясо — 31,55 грн/кг (+24,2 % у порівнянні з 2014 роком).

Сподобалося? Підпишіться на нашу сторінку в Facebook.
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Надрукувати
Україна
Опубліковано:
09.04.2016 20:07
Переглядів393
Коментарів0
Поділитись
Залишити коментар
Коментувати
останні новини
16-10-2017 15-10-2017
Вибір редактора

Рейтинг